Flower


Nikon D80 + Nikkor 50mm f/1.8

 

 MY FOREST


Nikon D80 + Nikkor 50mm f/1.8 I Modell: Iselin

Et bilde jeg tok av Iselin i høst! Jeg måtte sloss med hun for at hun skulle ha på seg kjole. Jeg vant!RANDOM


Nikon D80 + Nikkor 50mm f/1.8

 A NEW EARTH


Nikon D80 + Nikkor 50mm f/1.8 I Modell: SaraSPØRSMÅLSRUNDE


Nikon D80 + Nikkor 50mm f/1.8 I Modell: Meg

 

 

Jeg ble spurt om et intervju for  Bloggermagasinet, noe jeg tar som et stort kompliment, og da sa jeg selvfølgelig ja.! Intervjuet finner dere her hvis dere vil lese.

Så da tenkte jeg siden jeg var så godt i gang med å svare på spørsmål, at jeg kan ha en spørsmålsrunde. Jeg har jo fått endel lesere nå, og får også en del spørsmål, så da er det bare å bruke anledningen til å spørre om hva dere vil. Om foto, utstyr, redigering, hverdag, meg, musikk, bøker eller annet som dere lurer på. Så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan.

EDIT: Nå skal linken virke.EXPLORING II


Nikon D80 + Nikkor 50mm f/1.8

 
ARKIVSNOKINGLegger ut noen bilder fra arkivet igjen. Har egentlig en del nye bilder, men har ikke orket å se gjennom. Jeg vet ikke helt hva jeg syns om disse, noen har jeg ikke lagt ut før tror jeg. Liker egentlig bildene på en måte, ideen og motivet, men fargene er litt rare og de er litt mørke, så tar gjerne imot litt konstruktiv kritikk?

 SOMETHING BEYOND THE QUIET PERSISTENCE OF A DREAM


Nikon D80 + Nikkor 50mm f/1.8EXPLORING
Nikon D80 + Nikkor 50mm f/1.8

Noen få av de mange bildene jeg tok av Sara ved det gamle nedlagte hotellet. Det er helt nedgrodd, og møkkete, og visstnok skal det være en som bor der. Vi fant en dusj som rant, og en kjellernedgang. Kjempeskummelt.! Da jeg og Sara skulle gå inn klarte Kristin å slå til med å si at "dette er sånn som i Fritt Vilt, der de splittes for å utforske, så dør den som er alene." Så da droppet vi det for å si det sånn.CREEPY OLD HOTEL


Nikon D80 + Nikkor 50mm f/1.8 I Modell: Sara
ENDA EN JOGGETUR


iPhone 4.0 + Hipstamatic


Når jeg jogger her, så finner jeg så utrolig mye vakkert å ta bilder av. Jeg møter alt fra høner til gamle franske damer som vil prate til hester som rir langs strandkanten. Det er så dumt jeg ikke kan jogge med speilrefleksen, for det er motiver for hvert skritt jeg tar. Men da er det jo litt bra at iPhonen min kan ta bilder som ser litt greie ut i det minste.

Les mer om turen min her.WASH AWAY


Nikon D80 + Nikkor 18-105mm f/3.5-5.6I'M GOOD, I'M GONE


Nikon D80 + Nikkor 50mm f/1.8 I Modell: Sara

Tuusen hjertelig takk for alle de koselige gratulasjonene jeg fikk i går! Jeg hadde en super dag, og jeg fikk se både sjøløver, haier og tigere i tillegg til å svømme med delfinene. Fin dag!I DAG HAR JEG BURSDAG!


Jepp, i dag blir jeg 21 år! Og dagen skal tilbringes på Ocean World, hvor vi skal oppfylle en av mine store ønsker; å svømme med delfiner! Herregud som jeg gleder meg. Haha, jeg er definitivt ikke 21 år i hodet, føler meg fortsatt veldig barn, men det er vel bare positivt?

 

Dagen blir planlagt jeg av jentene, så kvelden er jeg litt usikker på hva som skjer, men håper det innebærer kake med stooore stjerneskudd!

Jeg har i den anledning oppdatert "om meg" siden. Jeg har ikke endret veldig mye, og det står ikke sånn kjempe mye informasjon der, så tenkte å ta en spørsmålsrunde snart hvis det er interesse for det?

 

Jeg prøvde å finne tilnærmet normale bilder av meg selv, og det er ikke så enkelt. Har nesten ingen vanlige bilde av meg selv rett opp og ned hvor jeg smiler. Så da ble det dette som er fra i fjor.

 

 

"Imagination will often carry us
to worlds that never were.
But without it, we go nowhere."

- AguariusDet regner


Nikon D80 + Nikkor 28mm f/2.8

hits